Rezerwacja pokoju
• Strona 1 z 1
Rezerwacja pokoju
Witam wszystkich. Nie mogłem dopasować mojego pytania do rozpoczętych wątków, dlatego tworzę nowy. Otóż w tym roku zaczynam nauke na PK i chciałem się dowiedzieć czy muszę przyjeżdzać i się kwaterować od razu na osiedlu żeby się dowiedzieć co jest w pokoju, który mi przydzielą ( lub sam sobie wybiorę, no właśnie jak to z tym jest? ), czy standardy są jednakowe? Mam kawałek drogi do Krakowa i nie mam za bardzo czasu na częste wizyty na Osiedlu żeby się wszystkiego dowiadywać, dlatego mam nadzieję na odpowiedzi starszych rocznikowo studentów:)
Jason Croog
-
JasonCroog
- Kasa:
15.00 AMB
- Wydział: Wydział Mechaniczny
- Kierunek: Mechanika i Budowa Maszyn
- Typ studiów: I stopnia - dzienne
Re: Rezerwacja pokoju
Który wybrałaś Akademik ? Dołączam się do pytania. Mam zamiar jechać w celu wyboru pokoju, ale zastanawiam się czy warto sadzić 200km.
Pytanie: Można obejrzeć sobie kilka pokoi, może musimy kwaterować się od razu jak już wybierzemy? Zaliczke wpłaciłem 300zł co daje chyba pokój 2osobowy? Co z Pokojami LUX, ktoś wie coś na ten temat, remonty skończone?Pierwszakom przysługują pokoje 1osobowe w Luxach ? :P
Jeśli będzie dziś >20st.C to wyciągnę moto z garażu, przejadę się i będe wiedział co i jak :)
Szukam osoby do pokoju DS2 :)
Pytanie: Można obejrzeć sobie kilka pokoi, może musimy kwaterować się od razu jak już wybierzemy? Zaliczke wpłaciłem 300zł co daje chyba pokój 2osobowy? Co z Pokojami LUX, ktoś wie coś na ten temat, remonty skończone?Pierwszakom przysługują pokoje 1osobowe w Luxach ? :P
Jeśli będzie dziś >20st.C to wyciągnę moto z garażu, przejadę się i będe wiedział co i jak :)
Szukam osoby do pokoju DS2 :)
-
mari123
- Kasa:
12.00 AMB
- Kierunek: Automatyka i Robotyka
Wybrałem ds2 i tak samo jak Ty zaliczki zapłaciłem 300zł wiec oczekuje pokoju 2 osobowego. Jutro idę jeszcze do pracy i zaplanowałem we wtorek się [ciach!] i wybrać sobie pokój.
Jason Croog
-
JasonCroog
- Kasa:
15.00 AMB
Byłem w środę dowiedzieć się jak to wygląda :) Na pytanie: "chciałbym zarezerwować pokój 2osobowy" dostałem odpowiedz: "wchodzi pan w kolejkę i na co z pan trafi to pan będzie miał, lecimy po kolei z według listy pokoi: 1)2os ,2)3os, 3)2os, 3)3os, 4)3os, 4)3os,... Musi Pan się dobrze ustawić, a dostanie pan 2-osobowy. Pierwszaki nie mają żadnego wyboru, u nas co jest i w co trafią to to dostają. Zaliczka nie ma nic do tego jaki dostaniemy pokój. "Zaliczkę pan wpłaca po to żeby pan był na liście, nie wyznacza standardu, ani ilości osób w pokoju". W środę miałem możliwość zakwaterowania się w 2-osobowym, ale 12zł za każdą dobę zniechęciło mnie:) Też kwateruję się we wtorek, przewiduję spory tłum :)
-
mari123
- Kasa:
12.00 AMB
- Kierunek: Automatyka i Robotyka
W takim bądź razie wybiorę się z samego rana żeby nie tracić całego dnia;-)
Może się uda wykombinować dwójkę, jeśli nie to trudno, ale warto chociaż spróbować
Może się uda wykombinować dwójkę, jeśli nie to trudno, ale warto chociaż spróbować

Jason Croog
-
JasonCroog
- Kasa:
15.00 AMB
My jako pierwszy rok nie mamy zbytnio dużego wyboru. Mam w związku z tym pytanie, czy w przyszłym roku mam szanse na zmianę pokoju?
-
gregoRy22
- Kasa:
13.00 AMB
Hej. Z racji tego, ze za 3 tygodnie mozna bedzie kwaterowac sie do akademikow mam pytanie. Jak to dokladnie wyglada, od której godziny zaczynaja sie robic kolejki ? Czy jako student 2 roku mam prawo do wyboru pokoju ?
-
XTWERPXX
- Kasa:
11.00 AMB
- Kierunek: transport
• Strona 1 z 1